2024 Yılı Çok Karlı ve Türkiye de olmayan Yeni İş Fikirleri!

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! ÜCRETSİZ 100 BİN TL SANAL PARA İLE KENDİNİ DENE.

Yeni iş fikirleri kovalayanlar için harika bir rehber oluşturacak bir çalışma hazırladık.

Özellikle Türkiye de olmayan iş fikirleri ile konuya girmek istiyorum. Sizlere yol gösterecek bu dahiyane tavsiyeler ile kısa sürede aklınızdan geçen kazanca sahip olmanız için bu içeriğin devamını getiriyorum.

Türkiye de olmayan iş fikirleri neler mi?

Kentsel Tarım Danışmanlığı

Kentlerde kendi işini kurarak sebze meyve yetiştirmek isteyen çok sayıda insan mevcut. Bu kişilere işin içinde biri olarak destek olmak ister miydiniz?

O halde hemen bir kent tarım danışmanlığı kart viziti bastırarak bu alanda ilgi dut-yan kişilere hizmet vermeye başlayabilirsiniz. Bilginizi satarak bu anlamda kazanç sağlamak yurt dışında çok mümkün. Sizlerde yeni iş fikirleri arasında ilk sıraya bunu yazabilirsiniz.

Kişisel Finans Danışmanlığı

Elinde bir miktar parası olan kişiler dahi “Bunu nasıl katlarım” derdine düşmekte. Ek iş fikirleri ile parasına para katmak isteyenlerin sayısıda bir hayli yüksek. Eğer finans konusunda birtakım bilgiye sahipseniz ve bu sektörde faaliyet gösteriyorsanız para danışmanlığı yaparak ne yönde kullanmaları gerektiğine destek olabilirsiniz. Bazı kişilerin yeni iş fikirleri vardır ama parası yoktur. Bazı kişilerde ise para çok ama evde iş fikirlerim olsun diye araştırma içerisinde bir danışmana ihtiyaç duymaktadır.

Sağlık Koçluğu

 Fiziksel ve zihinsel sağlık üzerine koçluk hizmetleri sunmak çok popüler. Ancak bu durum ülkemizde pek mevcut değil. Kişilerin daha sağlıklı bir yaşam tarzına geçiş yapmaları için onlara yol gösterecek birini arayabilmektedirler. 

Beslenme, günlük egzersiz, stres yönetimi gibi konularda rehberlik ederek para kazanabilirsiniz.

Geri Dönüşüm Danışmanlığı

 Geri dönüşüm ve atık yönetimi konularında işletmelere gerçek manada yol gösterici olarak başvuruda bulunabilirsiniz. Bazen evlere bile bu anlamda danışmanlık hizmetleri sunarak sürdürülebilirlik çabalarına destek olabilirsiniz.

 

Evcil Hayvan Bakım Hizmetleri

Evcil hayvan sahiplerine hayvan bakımı, eğitimi, veterinerlik hizmetleri şeklindeki konularda vaktiniz varsa destek olabilirsiniz Bu sayede evcil hayvanı olup fazla zamanı olmayan pek çok kişi bu tarz bir desteğe büyük ihtiyaç duyabilmektedir.

Hep Kazandıran Yeni iş fikirleri

  • Sosyal Medya Yönetimi ve Dijital Pazarlama gibi teknolojinin her var olduğu bir dönemde kazanmaya her daim sahip olabilirsiniz.
  • Yine her yıl tekrar etmekte olan sınav senaryolarına bağlı kalarak milyonlarca öğrenciden birkaçına eğitim koçluğu yapmayı deneyebilirsiniz.
  • Sınava hazırlanma yolunda yoğun stres sahibi öğrencilere motive edici bir yol arkadaşı bile olarak güzel paralar kazanmaya başlayabilirsiniz. Bazen moral yükselten bir hizmeti almak kaçınılmaz olabilir.
  • Müzik dersleri, kişilerin hayatında müzik büyük bir yere sahipken bu anlamda evlerinden çıkmadan online olarak müzik dersi almak isteyebilirler. Özellikle keman ve gitar gibi müzik derslerinin çok fazla tercih edildiği biliniyor.  Şayet bu anlamda elinizde bir bilgi birikiminiz varsa online dersler açarak çok kolay bir şekilde karşı tarafa dersler vererek kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz.
  • Yemek yaparak para kazanmak, yemek ihtiyacı ölünceye kadar hiç ortadan kalkmayacağı için yemek yapmaktan anlamayanlara yemekler hazırlayarak kolayca gelir elde edebilirsiniz. Her zaman para kazandıran bu yeni iş fikirleri aynı zamanda modası geçmeyen eski iş fikirleri olarak da anılabilmektedir. 
  • Emlakçılık işi de genel manada hiçbir zaman getirisi bitmeyen bir kazanç kapısıdır. Sosyal medya hesaplarınız üzerinden çeşitli ilanlar paylaşarak dahi oturduğunuz yerden komisyon ile kazanç sağlayabilirsiniz.
  • Düşünsenize size yakın bir muhitte ev aramakta olan kaç farlı kişi olduğunu önemli olan o kişilere ulaşacak şekilde ilanları aktif etmeniz ve üzerine bir miktar komisyon ekleyerek kira ya da satış üzerinden kazanç elde etmeniz olacaktır.
  • Blog sitesi açmak, blog siteleri günümüzde az da olsa kazanç sağlıyor. Hele ki yazar olarak sürekli eklemeler yaparsanız bu kazancınız günden güne artış sağlayabilir.
  • Popüler konulara değinen, haber tarzı içerikler ile adsense üzerinden aylık bazda gelir elde etmek mümkün arkadaşlar.
  • Instagram üzerinden ürün satışı, aklınıza gelebilecek her türden ürünün satışını sosyal medya hesabınız üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken doğru etiketler ile sürekli paylaşımlar yaparak hedef kitlenizin size ulaşmanızı sağlamanız olacaktır.

Unutmayın bu hayatta sahip olduğunuz her bilgiyi kullanarak kolayca para kazanabilirsiniz.

Yeni iş fikirleri başlıklı içeriğimizden yola çıkarak sizlerde kazanç sağlarsınız umarım.

 

Sermayesiz İş Fikirleri 2 Bin TL Sermayeli İş Fikirleri
5 Bin TL Sermayeli İş Fikirleri 10 Bin TL Sermayeli İş Fikirleri
20 Bin TL Sermayeli İş Fikirleri 50 Bin TL Sermayeli İş Fikirleri
100 Bin TL Sermayeli İş Fikirleri 200 Bin TL Sermayeli İş Fikirleri

Yorum yapın